AMAYZINE.COM

Amayzine.com is het enige personality driven online magazine van Nederland, de editors schrijven over alles wat je niet per se nodig hebt in het leven, maar wat het leven wel leuker maakt.

Amayzine.com brengt backstage inspiratie naar ‘front row lives’. Wat Amayzine onderscheidt van de andere websites is het feit dat Amayzine.com is opgebouwd rondom vier editors (die ieder een eigen specifieke doelgroep vertegenwoordigen). Samen vormen zij een hechte groep: ze zien elkaar veel buiten het kantoor, kennen elkaar door en door en vormen een échte groep vriendinnen, waar elke lezeres deel van wil uitmaken.

Slim schrijven over luchtige zaken, laten weten dat het niet erg is om wakker te liggen van die Chanel-tas maar ondertussen wel weten waar het echt om draait in het leven. Amayzine richt zich op de slimme, grootstedelijk georiënteerde, zelfstandige vrouw.

Amayzine vierde haar derde verjaardag met een verrassend print issue. En dat is veel logischer dan het klinkt, print in tijden van online. Want, zo zegt founder en hoofdredacteur May-Britt Mobach: ‘Amayzine.com is onze prêt-à-porter-collectie, je dagelijkse dosis aan alles wat je niet perse nodig hebt, maar wat je leven wel leuker maakt. Het print magazine is de couture, een pronkstuk waar uren, dagen, weken met heel veel liefde aan is gewerkt.’

Genre: magazine